BARCELONA ACULL LA SUPERCOPA CATALUNYA SUB-21

Les Llars Mundet van donar el passat dissabte el tret de sortida a la temporada júnior 2016-2017 a nivell català amb la celebració de la Súpercopa Catalunya. Judokes nascuts entre el 1997 i el 2002, de clubs d’arreu del territori es van desplaçar fins a la localitat comtal per prendre part en la primera prova classificatòria de cara a la definició dels equips catalans.

La prova es va dividir en dos torns, de manera que a primera hora es van disputar els combats de les categories més lleugeres i en acabar, les més pesades. Al final de cada bloc, un cop disputades les finals, es va fer la cerimònia de lliurament de medalles que aquest cop va ser a càrrec del President de la Federació Catalana de Judo i D.A., Fermín Parra, i del Vicepresident Institucional, Isabelo Pacheco.

En categoria femenina, Marina Garriga (Pallaresos) a -44 kg, Paula Roset (Rei) a -48 kg, Ana Garcia (Cambrils) a -52 kg, Patrícia Torres (Vital Esport) a -57 kg, Jazmin Arjona (Gym Vallès) a -63 kg, Laia Ribera (Bushido) a -70 kg, Aina Cornellà (Olèrdola) a -78 kg i Marta Anton (Barcelona Nord) a +78 kg es van penjar l’or en aquesta primera prova.

En categoria masculina, els guanyadors van ser: Eric Guerra (Esport-7) a -55 kg, Nicolae Foca (Associació Girona Judo) a -60 kg, Eduard Encinas (Moià) a -66 kg, Nika Chakvedatze (Associació Girona Judo) a -73 kg, Dmytro Tsiukh (Associació Girona Judo) a -81 kg, Ilia Khabuliani (Bushido) a -90 kg, Jep Custodio (Condal) a -100 kg i Leonid Gasyuk (Associació Girona Judo) a +100 kg.

Aquests resultats, juntament amb els de les pròximes cites, serviran perquè el cos tècnic de la Federació; integrat a l’àrea sub-21 per Rebeca Garcia, Marc Esbrí i Òscar Gispert i dirigits pel Director Esportiu Jordi Yuste, pugui començar a treballar per tal de definir els equips catalans.


Foto: Juan Carlos Cubero


Foto: Juan Carlos Cubero