Altíssima participació a la Copa Catalunya Infantil

Les Llars Mundet van acollir dissabte una jornada completa de judo. Al matí s’hi va disputar la Copa Catalunya Cadet, mentre que a la tarda va ser el torn dels infantils; en tot el dia més de 460 esportistes van prendre part en aquestes dues activitats organitzades per la Federació (220 al matí i 240 a la tarda).

La competició infantil va complir les expectatives i s’hi va poder veure una tendència cap a una mateixa línia de nivell que la que els judokes cadets van demostrar al matí. Aquest fet evidencia la bona direcció en la qual es troba el judo català gràcies a la tasca dels clubs que estan aportant joves judokes amb un gran potencial i nivell que de ben segur donaran moltes alegries al judo català.

Durant tota la tarda les graderies del pavelló barceloní van estar plenes de gom a gom, l’emoció va estar a flor de pell durant tota la competició i en l’ambient s’hi respiraven els nervis de molts judokes que s’estrenaven en una competició oficial.

En categoria femenina, les vencedores en els diferents pesos van ser: Aira Lázaro (Olèrdola) a -36 kg, Isabel Querol (Bushido) a -40 kg, Iris Alsina (Moià) a -44 kg, Nora Guerrero (Vital Esport) a -48 kg, Irene Romero (Olèrdola) a -52 kg, Amèlia Sànchez (Tot Judo Reus) a -57 kg, Laura Cazallas (Esport-7) a -63 kg i Erika Calzado (Pineda de Mar) a +63 kg.

Quant als nois, es van emportar l’or: Miguel Peña (Santpedor) a -38 kg, Ismael Tallis (Dojo Lleida) a -42 kg, Marc Bechdeju (Ass.Girona Judo) a -46 kg, Eloia Llosas (Olèrdola) a -50 kg, Pau Sangenís (NT Priorat Tortosa) a -55 kg, Gabriel Guillamon (NT Barcelona Nord) a -60 kg, Kindi Ba (Ass.Girona Judo) a -66 kg i Kaisan Molina (La Llagosta) a +66 kg,

Cal destacar l’alta participació en aquesta primera prova de la temporada. Aquests resultats serviran per a confeccionar el rànquing que definirà els equips catalans d’enguany.


Foto: Juan Jose Penas