Alt nivell i bona participació al Campionat de Catalunya Absolut 2018 (fotografia - Juan Carlos Cubero)

Més tard del que és habitual en el calendari arran dels canvis marcats per la Federació Espanyola de Judo en la categoria absoluta, el passat 27 d’octubre es va disputar el Campionat de Catalunya Absolut. Les Llars Mundet van acollir la disputa d’aquest campionat que enguany va comptar amb les categories de -44 kg i -55 kg per tal de poder tenir en compte els resultats per al rànquing català sub-21.

L’Associació de Judo Girona – Securitas va dominar el campionat amb un total de 4 ors. La resta de medalles d’or se les van repartir 10 clubs diferents.

La prova, prèvia a la Fase Sector Est del Campionat d’Espanya Absolut, que tindrà lloc al Vendrell el 24 de novembre, va comptar amb la participació de clubs d’arreu del territori i del Principat d’Andorra.

En categoria femenina, les noves Campiones de Catalunya Absolut són: Paula Roset (Judo Rei) a -48 kg, Elena Gassull (Hospitalet de l’Infant) a -52 kg, Jazmin Arjona (Judo Vallès) a -57 kg, Candela Rodas (La Salle Horta) a -63 kg, Melanie Chisari (Associació Judo Girona – Securitas) a -70 kg, Clàudia Salgado (Judo Moià) a -78 kg i Marta Anton (Judo Barcelona Nord) a +78 kg.

En categoria masculina, els nous Campions de Catalunya Absolut són: Luis Veloz (Judo Danes) a -60 kg, Pol Lopez (Esport-7) a -66 kg, Gio Bendeliani (Bushido) a -73 kg, Dmytro Tsiukh (Associació Judo Girona – Securitas) a -81 kg, Sergi Salas (Associació Judo Girona – Securitas) a -90 kg, Teimuraz Khachidze (Associació Judo Girona – Securitas) a -100 kg i Miquel Àngel Díaz (Sakura) a +100 kg.

El Vicepresident Institucional de la FCJiDA, Isabelo Pacheco, i el President de la Federació Andorrana de Judo, Alain Cabanes, van ser els encarregats de fer el lliurament de medalles i cloure l’edició 2018 del Campionat de Catalunya Absolut.

Foto : Juan Carlos Cubero