Alt nivell dels sub-15 a la Súpercopa de Catalunya Infantil

El Complex Esportiu de Can Sorts va acollir durant la tarda de dissabte, la Supercopa de Catalunya Infantil que va comptar amb uns 200 esportistes arribats d’arreu de Catalunya. Es tracta de la prova definitiva per tal de decidir qui integrarà l’expedició de la Federació per al Campionat d’Espanya Infantil que es durà a terme el 7 de maig al Palau d’Esports de la ciutat de Madrid.

Els judokes compresos entre els 12 i 14 anys, van oferir durant tota la tarda combats d’alta intensitat i van demostrar el bon estat de forma en què es troba aquesta categoria. A més, es va poder apreciar l’evolució ascendent dels esportistes des de la primera prova que es va celebrar al mes de novembre fins a la darrera, que va tenir lloc dissabte.

Isabel Querol (Bushido)  a -36 g, Aixa Josef (Hospitalet de l’Infant) a  -40 kg, Noèlia Jardó (Esport-7) a -44 kg, Núria Seguir (Condal) a -48 kg, Bianka Ramon (Pineda) a -52 kg, Laura Anna Mauri (NT Priorat-Tortosa) a -57 kg, Adílsia Fernàndez (Judo Llúria) a -63 kg i Èrika Calzado (Pineda) a +63 kg van pujar al primer calaix del podi en els pesos femenins.

Daniil Oganès (Nova Unió) a -38 kg, Marc Bechdeju (Securitas Girona) a -42 kg, Pau Sangenís (NT Priorat-Tortosa) a -46 kg, Arnau Masdeu (NT Priorat-Tortosa) a -50 kg, Asier Gil (La Llagosta)  -55 kg, Víctor Téllez (Alt Empordà) a -60 kg, José Umesh Llorente (Vilanova i la Geltrú) a -66 kg i Ricard Muñoz (Sentmenat) a +66 kg van ser els dominadors de les categories de nois.

Amb els resultats d’aquesta competició i de les altres dues disputades aquesta temporada es definirà l’equip que representarà Catalunya al Campionat d’Espanya.

Tant el Director Esportiu de la FCJiDA, Jordi Yuste, com els responsables de l'Àrea sub-15, Roman Valdivielso i Noèlia González, es mostraven molt satisfets del nivell que els esportistes infantils han ofert durant tota la temporada i del grau d'interès mostrat en els entrenaments federatius.

“La valoració de la temporada és molt positiva. A diferència de la temporada passada, aquest any les places per al Campionat d’Espanya han estat disputades fins a l’últim moment i fins dissabte no van quedar clarament definits els esportistes que integrarien la delegació de la Federació”-ha comentat Noèlia González. “L’equip amb el que participarem al Campionat d’Espanya és molt fort i ambiciós, amb ganes de sumar medalles; així que estem molt esperançats de cara a la cita del 7 de maig”-ha afegit la seleccionadora sub-15.

FOTO: Juan José Penas

Galería de fotografies