ALT NIVELL AL CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL

Judokes nascuts els anys 2004 i 2003, arribats d’arreu de Catalunya, van participar dissabte a la tarda al Campionat de Catalunya Infantil, que va tenir lloc a La Llagosta. Es tracta de la segona prova de caràcter puntuable de la temporada de cara a la classificació per al Campionat d’Espanya.

Durant tota la tarda no va frenar l’activitat al Complex Esportiu Municipal d’El Turó. La competició es va dividir en dos blocs per tal d’agilitzar el torneig i reduir el temps d’espera entre combats.

Enguany, la localitat vallesana de la Llagosta ha estat la seu dels Campionat de Catalunya Infantil i Cadet; que s’han organitzat conjuntament amb el Club Judo La Llagosta i amb el suport de l’Ajuntament de la Llagosta.

Els Campions de Catalunya Infantil d’aquesta temporada són: Ahmed Mssahal (Judo Moià) a -38 kg, Daniil Oganesyan (Judo Nova Unió) a -42 kg, Marc Bechdeju (Associació Girona Judo) a -46 kg, Alex Herrero (Bushido) a -50 kg, Gerard Gámiz (Bushido) a -55 kg, Gabriel Guillamon (NT Barcelona Nord) a -60 kg, Kindi Ba (Associació Girona Judo) a -66 kg i Jordi Rueda (Dojo Lleida) a +66 kg.

Quant a les fèmines, es van proclamar Campiones de Catalunya: Paula Cid (Judo Condal) a -36 kg, Isabel Querol (Bushido) a -40 kg, Íria Alzina (Judo Moià) a -44 kg, Nora Guerrero (Vital Esport) a -48 kg, Irene Romero (Judo Olèrdola) a -52 kg, Marina Hidalgo (Maristes Sant Joan) a -57 kg, Laura Cazallas (Vital Esport) a -63 kg i Ainhoa López (Judo TAO) a +63 kg.

A partir dels resultats d’aquesta competició i de la Copa de Catalunya del mes de novembre, juntament amb els de la Supercopa de Catalunya del proper mes de març a Vendrell; quedarà definit l’equip català que participarà al Campionat d’Espanya.


 Foto. Anabel Forné