Alt nivell a la Copa d´Espanya Sub 21 de Tortosa (per Ferran Piqué)


La localitat ebrenca de Tortosa va acollir el passat dissabte judokes d’arreu d’Espanya, Andorra i de diversos clubs de Catalunya per participar en la primera edició de la Copa d’Espanya Júnior de Tortosa, prova puntuable per aconseguir la participació per al Campionat d’Espanya evitant haver de participar en les Fases de Sector.


A partir de les 9:30 h van començar a succeir-se els combats al Pavelló de Ferreries i l’activitat va durar fins a les 15:30 h quan es va concloure amb el bloc de finals i la posterior cerimònia d’entrega de medalles.

Els judokes catalans van aconseguir un total de 15 medalles, 6 d’or, 4 d’argent i 5 de bronze. Les d’or se les van endur: Daine Cordero a -48 (Judo Priorat-Tortosa), Carla Ubasart a -57 (Judo Moià), Míriam Pané a -63 (Judo Vilafranca), Marta Antòn Elias a +78 (Judo Bushido), Amai Sànchez a -55 (Judo Bushido) i Javier Cabello a -66 (Judo Vital). Es van penjar la medalla de plata: Carla Montàñez a -44 (Judo Priorat-Tortosa), Marta Also a -48 (Judo Rei), Oriol Subirana a -55 (Judo Rei) i Marc Martí a -100 (Judo Vital). Els bronzes van ser per: Patricia Torres a -52 (Judo Vital), Marc Castellà (Judo Priorat-Tortosa) i David Garcia (Judo Vital) a -60 i per Juli Palacios (Esport7) i Jorge Gallego a -100 (Judo Badia).

Cal destacar la gran quantitat de participació de molts judokes encara en categoria cadet i les seves bones actuacions en diverses ocasions.
Al següent link hi trobareu la galería de fotografíes:

http://www.fedecatjudo.cat/judo/7#prettyPhoto[61]/0/

I el reportatge realitzat per UFEC TV:

http://www.ufec.tv/index.php?id_arxiu=1908&tipus=1&buscar_texto=&npagina=&federacions=