650 JUDOKES DE 45 PAÏSOS PARTICIPEN AL CAMP D’ENTRENAMENT DE CASTELLDEFELS

Un any més, la Federació Europea de Judo i la Real Federació Espanyola de Judo han escollit la localitat barcelonina per a celebrar-hi una de les trobades més importants del calendari internacional. Es tracta de la 28a edició de, training camp de Castelldefels, avalat per la European Judo Union i organitzat per la Real Federació Espanyola de Judo.

650 judokes de 45 països omplen el cartell de luxe del Camp d’Entrenament de Castelldefels, que convertirà la localitat barcelonina en la capital del judo del 30 de juny al 7 de juliol.

Hi haurà dues sessions d’entrenament conjunt diàries, que es duran a terme a la carpa de l’Hotel Playafels, on romandrà instal·lat el tatami durant tota la setmana.  Cada dia s’alternaran les sessions masculines i femenines, de manera que el dia 1 de juliol s’entrenaran els nois en primer torn, mentre que el dia següent ho faran les noies.

Entre els participants cal destacar la presència de 6 Campions Olímpics als Jocs de Rio: Beslam Mudranov (Rússia), Khazan Khalmurzaev (Rússia), Teddy Riner (França), Majlinda Kelmendi (Kosovo), Rafaela Silva (Brasil) i Emilie Andeol (França).

Les elits del judo mundial com Japó, França, Rússia o Brasil, entre d’altres no es perdran la cita i viatjaran a Castelldefels per preparar els compromisos de l’estiu.

La selecció espanyola tampoc es perdrà la cita i assistirà al training camp amb un equip en què hi destaquen Fran Garrigós (Bronze Europeu 2017) i Maria Bernabéu (Diploma Olímpic’2016).

A nivell català, la Direcció Tècnica de la Federació ha fet una selecció de 25 esportistes perquè aprofitin l’oportunitat que suposa acollir els millors judokes del món per tal que s’hi puguin entrenar.

Com que es tracta d’un Camp d’Entrenament i no d’una competició, i per a una major comoditat dels esportistes l’organització no permetrà l’accés de públic a la zona d’entrenament.

Tanmateix, des de la Federació Catalana s’aprofitarà l’ocasió per fer un entrenament federatiu dirigit a les categories aleví, infantil i cadet el dia 4 de juliol a la tarda; a càrrec de la Comissió Tècnica de la Federació Espanyola.