49 JUDOKES ACCEDEIXEN AL PAS DE GRAU EN LA CONVOCATÒRIA DE DESEMBRE

El passat dissabte 17 de desembre, les Llars Mundet van ser l’escenari dels exàmens de pas de grau de 1r a 6è DAN. 54 judokes es van presentar com a candidats al pas de grau en aquesta segona convocatòria de l’any, després que al juliol tingués lloc a Castelldefels l’altra convocatòria de pas de grau que la Federació realitza anualment.

Per tal d’agilitzar la matinal i evitar llargues esperes als candidats, un cop més, l’examen es va estructurar en dos torns; el de les 9:00 i el de les 11:30.

Cada torn es va iniciar amb un temps per escalfar i posteriorment es van anar cridant els candidats, que es van examinar davant d’un tribunal format per Mestres del Judo Català. Al final de cada torn, tots els judokes es van situar a sobre el tatami i l’encarregat del Departament d’Ensenyament de la Federació, Albert Pujol, va anar anunciant les notes en veu alta entre aplaudiments del públic assistent.

Els mateixos membres dels tribunals van fer lliurament dels cinturons negres als judokes que van accedir al Cinturó Negre 1r DAN.

En aquesta convocatòria de desembre, un total de 32 judokes van accedir al 1r DAN; mentre que 11 ho van fer al 2n DAN, 1 al 3r DAN, 2 al 4t DAN i 3 al 5è DAN.

Des de la Federació donem l’enhorabona als judokes que després de mesos de molt de treball i d’una llarga trajectòria en la disciplina del judo han fet un pas més en aquest camí i han accedit al pas de grau.