450 judokes a la Copa Catalunya Benjamí i Aleví


450 esportistes en edats benjamí i aleví van omplir dissabte passat el pavelló de la localitat vallesana de Santa Perpètua de Mogoda. Durant tota la jornada s’hi va disputar la Copa Catalunya, segona prova de la temporada per aquestes categories.

Al matí va ser el torn per als judokes alevins, els nascuts entre el 2007 i el 2008; mentre que a la tarda van competir els benjamins, nascuts al 2009 i 2010.

Tal i com ve fent la Federació des de ja fa algunes temporades, aquest tipus d’esdeveniments tenen per objecte la promoció del judo i de les relacions entre els judokes catalans en un entorn de respecte com és el d’una competició. Per aquest motiu, la Federació posa un especial èmfasi en tenir actituds responsables per part de tots els col·lectius perquè aquestes jornades es desenvolupin en un ambient positiu per als judokes encara en categories de formació.

La competició es va organitzar en lligues de 4, de manera que tots els participants van tenir l’oportunitat de pujar al podi per recollir la seva medalla.

Aquesta prova és la darrera abans de la disputa del Campionat de Catalunya. En funció dels resultats de les dues anteriors competicions, s’establiran tres grups de nivell per al Campionat de Catalunya per tal d’afavorir que els judokes puguin competir amb esportistes d’un nivell similar.

En el lliurament de medalles hi van intervenir el President de la Federació, Sr Fermin Parra i el Regidor d’Esports de Santa Pèrpetua, Sr Julio Perez