400 judokes al Campionat de Catalunya Infantil i Cadet


Uns 400 judokes es van aplegar el passat diumenge 4 de febrer a la localitat de Manresa per disputar el Campionat de Catalunya infantil i cadet. Durant el matí es va disputar la competició en categoria cadet, on es va tornar a reflectir el bon nivell pel que passen els judokes sub-18 a Catalunya, amb combats d’alt nivell i intensitat i amb l’emoció a flor de pell.

Aquesta va ser la penúltima prova puntuable per a la confecció dels equips catalans que participaran als Campionats d’Espanya, que de moment, amb dues proves ja disputades, comencen a prendre forma.

Els judokes amfitrions van liderar el medaller amb 5 medalles d’or per a l’Esport-7.

La competició va servir per proclamar les noves Campiones de Catalunya Cadet, que en categoria femenina són: Aira Mª Lázaro (Olèrdola) a -40 kg, Isabel Querol (Bushido) a -44 kg, Noelia Jardo (Esport-7) a -48 kg, Bianka Ramon (Pineda de Mar) a -52 kg, Júlia Queraltó (Olèrdola) a -57 kg, Aakriti Dasgupta (Xavier Mor Chocolatier BCN Nord) a -63 kg, Júlia Darnés (Alt Empordà) a -70 kg i Nerea Garcia (Esport-7) a +70 kg.

En categoria masculina, els ors se’ls van penjar: Oscar Contreras (Esport-7) a -50 kg, Marc Lázaro (Olèrdola) a -55 kg, Pau Santacreu (Esport-7)  -60 kg, Marc Garcia (Xavier Mor Chocolatier BCN Nord) a -66 kg, Kindi Ba (Associació Girona Judo Securitas) a -73 kg, Jordi Perez (Esport-7) a -81 kg, John Ibai Chavez (Nucli Tecnificació Costa Daurada) a -90 kg i Ricard Muñoz (Sentmenat) a +90 kg.

La propera cita, el 24 de març, serà la Supercopa de Catalunya, que tindrà lloc en terres tarragonines; la capital del Baix Penedès, el Vendrell, en serà la seu.

Foto - Juan Carlos Cubero