4 medalles, balanç català a la Súpercopa d'Espanya de Montijo sub'15

Vora 240 judokes van participar dissabte passat a la segona edició de la Súpercopa d’Espanya sub’15 de Montijo, a la província de Badajoz, prova puntuable de cara la classificació per als Campionats estatals que es celebraran al maig.

Un total de 6 judokes catalans es van desplaçar fins a aquesta localitat extremenya per prendre part en aquesta competició de prestigi pel bon nivell dels participants amb delegacions arribades de clubs d’arreu d’Espanya i de Portugal. Per part de la Federació hi van participar esportistes de Pineda de Mar, Amposta, el Judo Condal i Olèrdola.

L’or de Jana Cid a -40 kg, el bronze d’Aira Lazaro a -36 kg i les medalles de plata d’Eric Enrich a -66 kg i de Júlia Queraltó a -57 kg juntament amb la cinquena plaça d’Abel Tur a -42 kg, evidencien el bon estat de forma dels judokes catalans en aquest tipus de proves de nivell estatal i confirmen la bona preparació amb la que està pujant la cantera del judo català i que queda en evidència en les múltiples proves en les que estan participant.

4 medalles i un suculent botí de punts per al rànquing nacional són el balanç de la participació dels nostres en aquesta prova transcendental de cara la classificació per al Campionat d’Espanya mitjançant el circuit de Copes d’Espanya.