300 judokes a la II Copa Catalunya en categories de promoció

Jornada d’intensa activitat el dissabte passat a Les Llars Mundet amb la disputa de la 2a Copa de Catalunya Benjamí i Aleví, a la qual hi van participar 300 judokes nascuts entre els anys 2006 i 2009.

Un total de 7 àrees de competició van acollir una activitat frenètica tot el dia. Durant el matí va ser el torn dels judokes alevins; mentre que a la tarda es va donar pas als benjamins, molts dels quals s’iniciaven en la competició per primer cop.

Tal i com es ve implantant des de les darreres temporades, un dels objectius d’aquesta primera competició de la temporada era conèixer el nivell dels esportistes per tal de poder-los agrupar en diferents categories que serviran per a conformar les lliguetes per a les properes competicions.

Les lligues estaven conformades per 3 o 4 participants; de manera que tothom va poder disputar 2 combats com a mínim i 3 com a màxim. Amb aquest sistema també s’afavoreix que tots els esportistes puguin pujar al podi i emportar-se un record del seu pas per l’activitat.

Cal destacar l’alta afluència de públic que va omplir les graderies de les instal·lacions barcelonines, així com el fet que la jornada es desenvolupés sense cap incidència.

El President de la Federació, Fermín Parra, i el Director Esportiu, Jordi Yuste, van fer una molt bona valoració de l’activitat; així com també ho van fer la majoria dels entrenadors que van prendre part en la cita.

Blanes serà la localitat que acollirà el proper compromís d’aquestes categories, el 17 de febrer del 2018: la Súper Copa de Catalunya.