3 medalles catalanes a la Súper Copa d’Espanya Cadet de Vigo

400 judokes arribats d’arreu d’Espanya, Portugal i Itàlia van participar dissabte passat en la 22a edició del Gran Premio Internacional de Judo “Cidade de Vigo, que una temporada més va rebre la denominació de Súper Copa d’Espanya Cadet. La competició que va tenir lloc a la localitat gallega de Vigo va comptar amb la participació de 13 judokes catalans, que van prendre part en la primera prova del circuit de Copes d’Espanya Cadet de la temporada. 2 medalles d’argent, 1 de bronze i 2 setenes places van ser el balanç de la presència catalana en aquesta inauguració del calendari.

Marc Lázaro i Abel Tur es van classificar en setè lloc a la categoria de -55 kg, i d’aquesta manera van sumar els primers punts per al rànquing classificatori. També van aprofitar per embutxacar-se un grapat de punts Aira Lázaro a -40 kg, en penjar-se el bronze i; Àngels Rodríguez i Ricard Múñoz a -57 kg i +90 kg respectivament, després de pujar al segon esglaó del podi.

La pròxima cita del calendari espanyol per a la categoria cadet serà a Astúries, amb la disputa el proper 29 d’octubre de la Copa d’Espanya “A” – Villa d’Avilés.


Foto: Àngels Rodríguez – Plata a -57 kg (Federació Gallega de Judo)