3 medalles catalanes a la Copa d’Europa sub-21 de Coimbra

7 judokes catalans entre els 445 de 24 països, que dissabte i diumenge passat van disputar la Copa d’Europa Júnior de Coimbra. 


La localitat portuguesa va acollir una de les proves europees que més adeptes atreuen i on més nivell hi ha en categoria sub-21.

Pau Casado, Ilia Khabuliani, Pol Menchaca, Ana Garcia, Mireia Lapuerta, Sandra Serapio i Ai Tsunoda van ser els catalans que van prendre part de la prova puntuable tant per al rànquing europeu com per a l’espanyol.

Tant Casado, com Garcia ni tampoc Serapio van tenir excessiva sort, i van quedar eliminats en els seus respectius primers enfrontaments. Per la seva banda, Pol Menchaca va quedar en 9è lloc a la categoria de -81 kg després de guanyar dos combats i perdre’n dos més.

Les alegries pel judo català van venir de la mà d’Ilia Khabuliani, que es va penjar el bronze a -90 kg; Mireia Lapuerta, que en el seu retorn després d’una lesió, va tornar per la porta gran amb una medalla d’argent a -48 kg. Ai Tsunoda va posar la cirereta del pastís coronant-se com a Campiona a -70 kg i sumant un grapat de punts en la seva primera competició internacional del circuit sub-21.

Des de la Federació no podem fer sinó que encoratjar als judokes catalans a seguir assolint èxits arreu per a Catalunya.