2n Campionat Estatal Junior

Vora de 150 judoques d´arreu del territori català s´han concentrat aquest diumenge 23 de maig a la localitat de Badia del Vallès per disputar el 2n Campionat Estatal de la categoria Junior. Els resultats d´aquesta competició definiran els components de l´equip que disputarà el Campionat d´Espanya Júnior 2021

La jornada va iniciar-se seguint un rigorós protocol anticovid amb la presa de temperatura i realització de test d´antígens a tots els participants. Un cop realitzats els tests, la competició va iniciar- se a les 10 h.

En categoría femenina l´obtenció dels ors va ser : a -48 Kg. Noelia Jardo (Esport-7), -52 Kg. Bianka Ramon (Judo Rei), -57 Kg Marion Liengme (Dojo Lleida), -63 Kg Marina Peralta (Dojo Lleida), -70 Kg Ainhoa Lopez (Judo Danes), -78 Kg Angels Rodriguez (Judo Rei) i +78 Kg. Judit Casañas (Judo Vilafranca-Vilanova) 

Pel que fa a la categoria masculina els guardonats amb medalla d´or van ser: a -60 Kg. Kayna Sergio (Nuc Tec Bcn Nord), -66 Kg Levi França (Esport-7), -73 Kg. Manuel Terraza (Judo Olerdola), -81 Kg. Kindi Ba (Assoc Girona Judo), -90 Kg.Jordi Perez (Esport-7), -100 Kg Yoused Saloum (Assoc Girona Judo) i a +100 Kg Pau Muñoz (Esport-7) 

L´entrega de medalles va comptar amb la presència del President de la Federació Fermín Parra i del regidor d´esports de l´Ajuntament de Badía del Vallès, Antoni García. 

Enllaç galeria de fotografies

Enllaç resultats