290 judokes al Trofeu Internacional "Ciutat de Barcelona" 2016

El Pavelló Olímpic de la Vall d’Hebron va acollir dissabte la 43a edició del Trofeu Internacional “Ciutat de Barcelona” que alhora és Supercopa d’Espanya Absoluta, per tan puntuable per al rànquing nacional. Judokes arribats d’arreu d’Espanya i del Principat d’Andorra, França i Itàlia van participar en aquesta cita de tan de prestigi que es celebra anualment a la ciutat comtal i que destaca pel seu alt nivell.

L’equip francès i la delegació valenciana es van endur el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona d’enguany en modalitat femenina i masculina respectivament, per haver quedat en primera posició en el medaller.

Catalunya va fer un bon paper  aconseguint fins a 9 medalles -3 d’or i la resta de bronze- i quedant en segona posició en el medaller masculí.

Els ors de Denis Vieru (-66 kg), Jaba Bitsadze (-81 kg) i Teimuraz Khachidze (-100 kg) juntament amb les terceres places d’Eric Peña (-66 kg), Tomàs Morales (-81 kg), Georghe Blanaru (-73 kg), Mihoko Rovira (-70 kg), Marion Velten (-70 kg) I Marta Antòn (+78 kg) són el balanç dels esportistes catalans en el trofeu d’enguany, que han demostrat un cop més estar a l’alçada del nivell i exigència de la prova.

Jordi Yuste, Director Esportiu de la FCJiDA, feia una molt bona valoració del nivell del Trofeu: “S’han pogut veure combats molt intensos i estem molt satisfets del fet que tants esportistes hagin triat la nostra prova i li hagin donat tan de prestigi”-ha explicat Yuste.

“Arribarem fins al final per veure què és el que va fallar i evitar tornar-ho a repetir. Vam utlitzar el programa de la Federació Internacional i estem analitzant què és el que va provocar que no funcionés com es preveia” –ha comentat sobre els problemes que van provocar que els horaris previstos per l’organització s’alteressin.

Per altra banda, el mateix Director Esportiu s’ha mostrat convençut que l’equip català podrà tenir una lluïda actuació en el Campionat d’Espanya, ja que creu que la segona plaça obtinguda en el medaller masculí dóna bones perspectives a la delegació quadribarrada que sorgeixi de la Fase Sector Est que tindrà lloc a l’abril al Vendrell i que serà l’encarregada de defensar la Federació en els Campionat Estatals Absoluts.

FOTO: Hector Andreu | Federació Catalana de Judo i D.A.

RESULTATS SUPERCOPA D'ESPANYA ABSOLUTA - TROFEU INT. "CIUTAT DE BARCELONA"