29 medalles catalanes a la Copa d’Espanya “A” Júnior de Tortosa

Diumenge d’intensa activitat al pavelló de Ferreries de Tortosa. El passat dia 14, la capital ebrenca va acollir la ja tradicional disputa de la Copa d’Espanya “A” de Tortosa en categoria júnior que va comptar amb la participació de 147 judokes arribats d’arreu d’Espanya, del Principat d’Andorra i de Finlàndia.

La participació catalana va ser la més nombrosa, 76 judokes; seguida de la valenciana i l’aragonesa. Els amfitrions van sumar un total de 29 medalles: 9 d’or, 8 d’argent i 12 de bronze; que els van situar al capdavant del medaller.

Nika Chakvedatze a -73 kg, Ilia Khabuliani a -90 kg, Víctor Barrero a -100 kg, Aaron Cepero a +100 kg, Paula Roset a -48 kg, Ana Garcia a -52 kg, Patrícia Torres a -57 kg, Ai Tsunoda a -70 kg i Clàudia Salgado a -78 kg es van penjar els ors en aquesta cinquena edició de la Copa “Ciutat de Tortosa” i alhora Copa d’Espanya sub-21.

Les medalles de plata van venir de la mà d’Artur Xargay a -73 kg, Roger Fontanet a -81 kg, Ricard Múñoz a -100 kg, Noèlia Jardo a -48 kg, Marina Garriga a -52 kg, Wendy de la Fuente a -63 kg, Anna Martínez a -78 kg i Marta Anton a +78 kg,

Els bronzes d’Andreu Nadal i Adrià Perez a -55 kg, Pau Santacreu a -60 kg, Giorgi Bendeliani a -66 kg, Iker Blanco a -73 kg, Jordi Solé i Pol Menchaca a -81 kg, Emmanuel Toscano a -90 kg, Bianka Ramon a -52 kg, Gemma Ballesteros i Àngels Rodríguez a -57 kg i Jazmin Arjona a -63 kg van servir per completar el botí dels esportistes catalans, que un cop més van evidenciar el seu bon nivell de forma a nivell espanyol.

La pròxima cita pels judokes júniors catalans serà el dia 27 a les Llars Mundet, el Campionat de Catalunya Júnior servirà per acabar de definir la selecció de judokes que participaran a la Fase de Sector i optaran a la classificació per al Campionat d’Espanya.

Foto d'arxiu: Juan Jose Penas