28 judokes catalans classificats per al Campionat d’Espanya sub’21

Fins a 46 judokes catalans s’han desplaçat aquest dissabte a València per participar a la Fase Sector sub-21, competició classificatòria per al Campionat d’Espanya que tindrà lloc el 5 de març a la localitat madrilenya de Pinto.

A la prova, a més dels esportistes catalans hi participen les Federacions Valenciana, Murciana i Balear; totes amb l’objectiu d’aconseguir de fer-se amb el màxim nombre de places possible.

21 dels 46 esportistes han aconseguit quedar entre els 3 primers classificats de la seva categoria i per tan han obtingut el bitllet per a la Fase Final del campionat estatal: Marina Garriga, Marta Also, Paula Roset, Paula Cubero, Elena Gasull, Cristina Calvo, Jazmin Arjona, Aina Cornellà, Clàudia Salgado, Pol López, Harutyun Kepydian, Marc Castellà, Javier Cabello, Nshan Kepydian, Jordi Xancó, Jesús Fuente, Anael Ruiz, Gerard Estevez, Juli Palacios, Jep Custodio, Marc Martí i Ivan Suàrez.

Als recents classificats se’ls han d’afegir Oriol Subirana, David Garcia, Gerard Garriga, Amadeu Riera, Ilia Khabuliani, Mireia Lapuerta, Patrícia Torres i Marta Antòn que completaran la delegació.

En total, 28 esportistes conformaran l’expedició cap al Campionat d’Espanya, 3 judokes més que en l’anterior edició.