24 catalans participaran al Campionat d’Espanya Júnior

Catalunya va ser l’amfitriona diumenge passat de la Fase Sector Est del Campionat d’Espanya sub-21. Es tracta de la competició classificatòria per a la Fase Final del Campionat d’Espanya que tindrà lloc a la localitat madrilenya de Pinto el proper 2 de març.

Un total de 97 judokes es van desplaçar des d’arreu de Catalunya, València, Balears i Múrcia fins a la localitat vallesana de Badia del Vallès, que va ser l’encarregada d’acollir aquesta prova.

València va ser la clara dominadora del Campionat, seguida per Catalunya, que va firmar un bon paper.

16 catalans van aconseguir el seu objectiu: fer-se amb un dels passaports per a la Fase Final. Només els tres primers classificats de cada categoria de pes es fan amb una de les preuades places per ser al Campionat d’Espanya.

Pau Santacreu (-60 kg), Liam Arjona (-66 kg), Artur Xargay (-73 kg), Marc Garcia (-73 kg), Emmanuel Toscano (-81 kg), Jules Bressan (-90 kg), Jasan Romero (+100 kg) i Pau Múñoz (+100 kg) són els homes que viatjaran a Madrid en busca d’una medalla nacional.

Quant a les noies, van quedar entre les 3 primeres i per tant, conformaran la delegació al campionat estatal: Natalia Penas (-44 kg), Noèlia Jardó (-48 kg), Ana Garcia (-52 kg), Gemma Ballesteros (-57 kg), Sandra Serapio (-57 kg), Lea Adams (-63 kg), Nerea Garcia (-63 kg) i Janisa Romero (+78 kg).

A aquests, s’hi afegeixen Jana Cid (-44 kg), Mireia Lapuerta (-48 kg), Paula Roset (-48 kg), Patrícia Torres (-57 kg), Ai Tsunoda (-70 kg), Aina Cornellà (+78 kg), Pol Menchaca (-81 kg) i Ilia Khabuliani (-90 kg) que han aconseguit la classificació a través de les Copes d’Espanya.

La cita va comptar amb la presència institucional del President de la Federació Catalana de Judo i D.A., Fermín Parra; els seus homòlegs valencians i balears,  Salvador Gómez i Miquel Ángel Bisquerra; el Vicepresident Institucional i Director Esportiu de la Federació, Isabelo Pacheco i Jordi Yuste; i el Regidor d’Esports de Badia, Josep Martínez.

Enllaç resultatsfotografies - JUAN CARLOS CUBERO