230 judokes a la Copa Catalunya Cadet a Blanes


La localitat selvatana de Blanes va acollir el passat 18 de novembre la primera prova del circuit català cadet i infantil. Més de 430 judokes van participar en les Copes de Catalunya Infantil i Cadet, que en aquesta edició van estar organitzades per la Federació amb la col·laboració del Club Judo Blanes.

La cita es va dividir en dos blocs, al matí va ser el torn dels judokes cadets mentre que a la tarda, dels infantils. Un total de 230 judokes van donar-se cita al matí per inaugurar la temporada catalana en categoria cadet i començar a definir el rànquing que determinarà els esportistes que accediran al Campionat d’Espanya.

Per aquesta temporada que tot just comença, la categoria cadet abraça judokes nascuts entre el 2001 i 2003.

En aquesta primera de les tres competicions puntuables, els 7 primers punts corresponents als primers classificats en cada categoria van ser per: Pau Cruz (Judo Badia) a -50  kg, Marc Lázaro (Judo Olèrdola) a -55 kg, Pau Santacreu (Esport-7) a -60 kg, Marc Garcia (NT Barcelona Nord) a -66 kg, Kindi Ba (Associació Girona Judo) a -73 kg, Jordi Pérez Mendiguren (Esport-7) a -81 kg, John Ibai Chavez (NT Costa Daurada) a -90 kg i Ricard Muñoz (Sentmenat) a +90 kg.

Pel que fa les noies, els ors van ser per a Aira Lázaro (Olèrdola) a -40 kg, Isabel Querol (Bushido) a -44 kg, Noèlia Jardo (Esport-7) a -48 kg, Bianka Ramon (Pineda de Mar) a -52 kg, Àngels Rodríguez (Rei) a -57 kg, Laia Garolera (Moià) a -63 kg, Mina Vázquez (Bushido) a -70 kg i Nerea Garcia (Esport-7) a +70 kg.

Un cop superada la Copa Catalunya Cadet, al febrer tindrà lloc el Campionat de Catalunya i la Súper Copa de Catalunya tancarà la classificació al mes de març.


FOTO: Pablo Martínez Portugués