200 judokes participen al Campionat de Catalunya Infantil

5

200 esportistes van prendre part el passat dissabte 9 d’abril en el Campionat de Catalunya Infantil, que va tenir lloc a la localitat bagenca de Manresa. Durant tota la tarda judokes d’arreu de Catalunya i d’Andorra compresos entre els 12 i 14 anys van oferir una tarda d’emoció en els 5 tatamis disposats a les instal·lacions del Complex Esportiu del Vell Congost.

Tan en categoria masculina com femenina, cal destacar que els podis van estar molt repartits entre tots els clubs participants i provinents de tot el territori. En quan els nois, Saúl Flores (Moià)  a -38 kg, Marc Bechdeju (Securitas-Girona) a -42 kg, Adrià Pérez (Vilafranca) a -46 kg, Pau Sangenís (NT Priorat-Tortosa) a -50 kg, Yassin El Khatabbi (Pineda) a -55 kg, Víctor Tellez (Alt Empordà) a -60 kg, Eric Enrich (Judo Amposta) a -66 kg i Ibai Chavez (Vital) es van proclamar Campions de Catalunya Infantils 2016.

Isabel Querol (Bushido) a -36 kg, Jana Cid (Condal) a -40 kg, Noèlia Jardó (Esport-7) a -44 kg, Sophie Krymska (GEiEG) a -48 kg, Bianka Ramon (Pineda) a -52 kg, Júlia Queraltó (Olèrdola) a -57 kg, Laia Garolera (Moià) a -63 kg i Ai Tsunoda (Dojo Lleida) a +63 kg van ser les noies que van endur-se el títol de Campiones de Catalunya Infantil d’enguany.

Amb aquesta prova va quedar tancat el circuit català de competicions que des del novembre i fins a l’abril ha passat per Barcelona, El Vendrell, Sentmenat i Manresa. Aquesta sèrie de proves han servit per confeccionar l’expedició que viatjarà el proper 7 de maig a Madrid per disputar-hi el Campionat d’Espanya.

Un cop acabades les finals de cada pes es va procedir a la cerimònia de podis. El Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manresa, Jordi Serracanta; el Vicepresident Institucional de la FCJiDA, Isabelo Pacheco; i el Director Tècnic del Club Esport-7, Maurici Casasayas, van ser els encarregats de lliurar els trofeus i d’aquesta manera cloure la jornada de judo a la capital bagenca. L’esdeveniment també va comptar amb la presència del Director Esportiu de la Federació, Jordi Yuste, que va vetllar pel bon funcionament de la competició.

FOTO: Joan Carles Cubero