200 judokes al Campionat de Catalunya Infantil de Manresa

200 judokes nascuts entre els anys 2004 i 2005 van participar diumenge 4 de febrer al Campionat de Catalunya Infantil que es va disputar a la localitat de Manresa. El Complex Esportiu del Vell Congost es va omplir de gom a gom en una intensa jornada de judo a la capital del Bages, que al matí havia acollit la competició en edat cadet.

El Campionat va servir per mostrar la bona salut de la qual gaudeix el judo en aquesta categoria, que tot i que la majoria s’estiguin tot just iniciant en la competició, hi va haver un bon nivell de combats amb enfrontaments d’alta intensitat.

Al final de la jornada van quedar coronats els Campions de Catalunya, que a més, acumulen un bon grapat de punts per al rànquing català, a partir del qual es definirà l’equip que representarà Catalunya al Campionat d’Espanya.

En noies, les Campiones de Catalunya són: Gisela Molina (Danes) a -36 kg, Paula Cid (Condal) a -40 kg, Raquel Romeu (Moià) a -44 kg, Nora Guerrero (Costa Daurada) a -48 kg, Bruna Rojo (Santpedor) a -52 kg, Judit Casañas (Vilafranca) a -57 kg, Jordina Ibañez (Badia) a -63 kg i  Ainhoa Lopez (Tao) a +63 kg.

Quant als nois, els dominadors de cada categoria van ser: Lyubomir Grygoriv (Priorat-Tortosa) a -38 kg, Ahmed Mssahal (Moià) a -42 kg, Joan Casado (Costa Daurada) a -46 kg, Julio Fernández (Priorat-Tortosa) a -50 kg, Marc Carmona (Tot Judo Reus) a -55 kg, Gerard Gámiz (Bushido) a -60 kg, Ivan Trigo (Vendrell) a -66 kg i Yeray Rodríguez (Bushido) a +66 kg.

Amb la cerimònia de lliurament de trofeus es va posar punt i final a aquesta intensa jornada de judo a la localitat de Manresa; el proper compromís dels infantils i cadets serà la Supercopa de Catalunya que tindrà lloc el 24 de març al Vendrell.

Foto: Juan Carlos Cubero