2 ors, 4 plates i 7 bronzes per als judokes catalans a Pamplona

18 judokes catalans es van desplaçar el passat cap de setmana cap a la localitat navarresa de Pamplona per prendre part en la V COPA D’ESPANYA “A” ABSOLUTA – XXIV Torneo Internacional San Fermín.

Els judokes catalans es van penjar un total de 13 medalles. Marta Anton i Melanie Chisari es van imposar a +78 kg i -63 kg i van sumar els dos ors de la delegació; als quals se’ls han d’afegir les medalles de plata de Pol Menchaca (-81 kg), Eduard Xargay (-73 kg), Ilia Khabuliani (-90 kg) i Celine Tsunoda (-63 kg); i els bronzes de Jordi Xancó (-81 kg), Míriam Pané (-63 kg), Míriam Rosado (-57 kg), Marta Also (-48 kg), Petru Plesca (-100 kg), Oriol Subirana (-60 kg) i de Vasyl Sampan (-66 kg).

En nombre de medalles cal destacar el bon balanç de la participació catalana pel fet que es van aconseguir un total de 13 medalles d’entre els 18 judokes participants.

La propera parada del circuit de Copes d’Espanya Absolutes serà a Castellà i Lleó el proper 18 i 19 de novembre; circuit que farà la seva última parada a Barcelona el 24 de febrer amb la disputa de la Súpercopa d’Espanya – Trofeu Internacional “Ciutat de Barcelona”.

Foto: Podi de -63 kg | Federació Navarra de Judo