120 Judoques participen al Campionat de Catalunya Sub - 21 (escrit i fotografies per Ferran Piqué)


Com ja és habitual per aquestes dates, dissabte va tenir lloc a les Llars Mundet el Campionat de Catalunya sub-21 que va comptar amb la participació d’uns 120 judokes repartits en 16 categories de pes. Aquesta ha estat la primera competició a Catalunya en la qual s’han aplicat les modificacions de la normativa que van entrar en vigor el passat gener d’enguany.

A les 10:30 h va començar la competició en els 4 tatamis instal·lats al Pavelló barceloní. L’activitat va anar succeint fins arribar al bloc de finals que es va dur a terme a partir de les 13 h ,i en acabar, es va procedir a l’entrega de medalles per part del President de la Federació, Fermín Parra i del Vicepresident de la Federació, Jordi Yuste.

Es van proclamar Campions de Catalunya sub-21: Oriol Subirana a -55 kg (Judo Rei), Mireia Lapuerta a -44 kg (Judo Rei), en -60 kg Toni Torra (Esport-7), Carla Montàñez (Priorat-Tortosa)  a -48 kg, Cristòfol Daudén(Priorat-Tortosa)  a -66 kg, Míriam Rosado (Pineda) en -52 kg, Nshan Kepidyan (Louis) a -73 kg, Patrícia Torres a -57 kg (Vital-Esport), Carlos Plattier en -81 kg, en -63 kg Míriam Pané (Vilafranca), Víctor Barrero (Vital-Esport) a -90 kg, Laura Puig (Escolàpies Llúria) a -70 kg, Juli Palacio (Esport-7)  a -100 kg, Marta Antòn (Bushido) a +78 kg i, Ferran Guasch (Maristes) a +100 kg.

A partir dels resultats del 1r Rànquing Català sub-21 que es va disputar el passat mes de novembre i de la Copa Catalunya Júnior i Sénior s’elaborarà la llista de convocats per participar a la Fase de Sector Est que tindrà lloc a Alacant el pròxim 8 de març.

Us adjuntem els resultats complerts:

http://www.fedecatjudo.cathttp://backend.fedecatjudo.cat/media/public/document/file/919/Resultats_Camp__Catalunya_Junior_2014.pdf

I la galería de fotografíes:

http://www.fedecatjudo.cat/judo/7#prettyPhoto[64]/0/