12 medalles catalanes a la Super Copa d’Espanya sub-21 de Tortosa

Vora 200 judokes es van congregar diumenge a la capital ebrenca de Tortosa per a la disputa de Super Copa d’Espanya Júnior. Vinguts d’arreu del territori espanyol i amb una representació d’Andorra; la competició organitzada pel Club Judo Priorat Tortosa amb el suport de la Federació ha tornat a rebre un any més la categoria màxima de Super Copa d’Espanya.

Fins a 56 judokes catalans es van desplaçar fins al Pavelló de Ferreries per prendre part de la prova, en què l’expedició quadribarrada va quedar en tercer lloc al medaller general només per darrere de Madrid i de València.

12 van ser les vegades que els esportistes catalans van pujar al podi. Marat Kryzansky a -90 kg i Jana Cid a -48 kg ho van fer al primer graó del podi. Bianka Ramon a -57 kg i Jasan Romero a +100 kg van penjar-se les medalles d’argent. Mentre que els bronzes van ser per a Eduard Shtefanesa a -60 kg, Iker Colchero a -73 kg, Marc Esriba a +100 kg, Noèlia Jardo a -48 kg, Aakriti Dasgupta a -63 kg, Àngels Rodríguez a -70 kg, Aina Cornellà a -78 kg i Janisa Romero a +78 kg.

Aquestes medalles permeten als esportistes catalans seguir sumanr punts per al rànquing de Copes d’Espanya, que servirà per definir els classificats directes al Campionat d’Espanya sub-21 sense haver de disputar la Fase Sector.

Fermin Parra, President de la Federació Catalana de Judo i Cinta Espuny, delegada a les Terres de l’Ebre de la Secretaria General de l’Esport van ser els encarregats del lliurament de medalles.

La propera cita per als judokes de la categoria sub-21 serà a la Llagosta el proper 25 de gener amb la disputa del Campionat de Catalunya sub-21.

FOTO: PAULA DAUDEN ESMEL