Tancament de kates del Nivell 1 i lliurament de nous Cinturons Negres de Jiu Jitsu

Dins del curs de Nivell 1 organitzat per la Federació Catalana de Judo i D.A, que finalitzava aquest passat cap de setmana en el seu bloc específic, dissabte 27 al matí va tenir lloc la darrera sessió de les classes de Kates dirigides pel Mestre i President de la Federació, Fermín Parra. 

Amb aquesta sessió de quatre hores, tancava el cicle de 12 hores repartides en tres sessions on els assistents al curs van poder obtenir eines com a futurs Monitors de Jiu Jitsu i aprendre noves pautes per desenvolupar l´aprenentatge de les sis primeres kates del gokyo. 

A cada classe, els alumnes van reforçar el seu aprenentatge sobre cadascuna de les kates i apreníen tècniques per l´ensenyament. 

Als assistents del curs, es van poder sumar aquells que teníen pendent de kates dels darrers examens de pas de grau que, despres de superar aquestes sessions van obtenir el seu esperat Cinturí Negre 1er dan.

El mestre Fermín Parra, va fer entrega dels diplomes als assistents junt amb el delegat del Departament, Javier Parreño, present en aquestes sessions. 

El fet d´haver pogut combinar els dos grups, va servir als alumnes del curs per tenir companys que requerien el´aprenentatge més exhaustiu de les kates, el qual convertia les sessions en pràctiques reals, que van ser molt aprofitades per tots els assistents.

Als alumnes del curs de Nivell 1 els hi queda pendent el bloc comú d´assignatures, on els desitgem que mantinguin el nivell demostrar i superin amb èxit el curs complet. 

A tots ells, el President i el delegat del departament, en nom de tota la Federació feliciten per haver superat aquestes sessions i donen l´enhorabona als nous cinturons negres.