El Societat Atlètica Súria aconsegueix 6 medalles a la I Copa d´Espanya de Jiu Jitsu

El passat cap de setmana, 22-23 de novembre, part de l'equip de competició de Jiu-Jitsu de la SAS es va desplaçar cap a Puertollano (Ciudad Real) per a participar en la I Copa d'Espanya de Jiu Jitsu aleví, infantil i cadet  trofeu Francisca  Moreno. Allà es van trobar amb un centenar de competidors , entre altres tota la selecció valenciana, Aragó , Calatayud, Ciudad Real, Castilla la Mancha, Extremadura entre d’altres...

Els nostres competidors van competir molt bé obtenint així tres primers llocs, dos segons i un tercer.

L'equip que es va desplaçar estava format pels competidors Aleix Lopez, Toni Rodriguez, Alana Aydarova i Vlad Sobol; per la delegada Sheila Dominguez i per l'àrbitre nacional Gaspar Gamisans.

En Duo Kata cadet, Toni Rodriguez i Aleix Lopez destacant per la tècnica, execució i velocitat van obtenir una merescuda victòria, guanyant l'or davant de més d'una vintena d'esportistes en la seva categoria.

En lluita infantil masculina -62kg, Aleix Lopez va obtenir una primera posició guanyant a tots els contrincants que se li van presentar. Va saber utilitzar el cap en tots els combats i no va deixar-se portar per ells, pel contrari va ser ell qui va dominar tots els combats fins al final.

En lluita infantil femenina +55kg, Alana Aydarova va arribar a la final, la qual va fer contra Maria Ferrer, una valenciana. Combat que va perdre per una dubtosa  desqualificació, tot i que anava guanyant fins el moment de l'expulsió. Així doncs, es va quedar a les portes de l'or, havent-se de conformar amb la segona posició.

En lluita cadet femenina +62kg, en una categoria per sobre de la seva, Alana Aydarova va guanyar l'or, dominant la final contra Nicoletta Bompa, també de la selecció valenciana.

En lluita cadet masculina -62kg, Toni Rodriguez va obtenir una tercera posició, per culpa d'una baixada de tensió forta que el va obligar a retirar-se de la competició en el combat que l'hagués classificat per la final.

En lluita cadet masculina -69kg, Vlad Sobol va arribar a la final, final que no va guanyar per qüestió de dos segons. Tot i perdre aquesta final, va competir molt bé, cosa que es reflexa clarament amb la medalla de plata que es va endur.

El tècnic de la SAS Gaspar Gamisans , i la delegada de l’equip Sheila Domínguez valoren molt positivament aquest resultat , tenint en compte el moment primerenc de la temporada.

Les activitats continúen a la secció de jiu jitsu de la SAS amb la IV trobada Catallunya – Euskadi  dels propers dies 6 i 7 de desembre on es desenvoluparan un seguit de actes : stage, competició , en un cap de semana on Súria tornarà a ser la capital catalana d’aquest esport