Entrenament federatiu defensa personal 14.04.18

El passat dissabte dia 14 d´abril, es va celebrar el primer entrenament federatiu organitzat per la Comissió de Defensa Personal de la Federació Catalana de Judo i D.A.

La sessió va iniciar-se amb unes explicacions per part de Juan Manuel Lorenzo, membre de la Comissió de Defensa Personal, dirigides a transmetre uns coneixements legals bàsics per tal de saber aplicar la força en situacions reals d´acors amb els principis que estableis l´ús del dret a la legítima defensa. 

La part tècnica va ser dirigida per la delegada de Defensa Personal Mònica Parra, la qual va fer un repàs del programa de graus de 4rt i 5è Kyus en la línea marcada a la primera edició del curs de la Comissió Nacional.

Els assistents a l´entrenament van transmetre la seva satisfacció amb la sessió i ja van interessar-se per propers cursos i entrenaments de Defensa Personal, la qual cosa dona motius a la Federació i a la Comissió de Defensa Personal a seguir amb força amb el projecte d´aquesta nova disciplina que tan bona acollida ha tingut per part dels nostres esportistes.