COL.LABORACIÓ DE LA FECAJiDA AMB ELS CLUB PER LA COVID-19

Estimats/des,

Com tots ja sabeu ens trobem en una situació delicada socialment, donada per la COVID19 on encara estem patint una sèrie de mesures restrictives anticovid i de mobilitat que no ens permeten desenvolupar la pràctica dels nostres esports. 

La Federació vol agrair als clubs, als mestres i als professors el gran esforç  que esteu fent per mantenir l’ il·lusió i les ganes de continuar amb la pràctica del Judo, Aikido, Jiu-Jitsu, Kendo, Wu-Shu, Kendo i Defensa Personal, a tots els vostres alumnes, no deixant que caiguin en el desànim per la prolongada situació.

Estem confiats i esperançats en que aquesta circumstància revertirà aviat i que podrem tornar a gaudir dels nostres esports d’una forma plena.

Ja us vàrem anunciar la temporada passada que la Federació estava treballant en aconseguir algun tipus d’ajuts com a compensació per la temporada tant complicada que vam tenir en el 2020 i finalment després d’una sèrie de gestions del President amb la Federació Espanyola, hem aconseguit que totes les quotes federatives hagin baixat de preu en relació a la temporada passada.

Continuant amb aquesta línia de ajuts, la Federació tal i com ja va fer la primavera passada ha preparat uns lots de materials sanitaris (els quals han estat incrementats en les quantitats) que seran lliurats als clubs conforme es vagin donant d’alta a la Federació, amb la intenció alleujar la forta càrrega que estan suportant.

Requisits:

-  Que el Club , estigui donat d’alta a la Federació la present temporada 2021

-  Els responsables de Club hauran de passar per Federació a recollir els packs en horari d’oficina

(Si per alguna raó no poguessin passar els responsables poden autoritzar a un altre persona a recollir-lo en el seu nom, mitjançant una autorització)

Els interessats/des haureu de contactar amb Federació a fi de saber quin pack li pertoca i confirmar la recollida.

Per qualsevol dubte i/o aclariment, restem a la vostre a disposició.