Curs tècnic Aikido (25.01.20)

El passat 25 de gener es va celebrar el 1er curs tècnic d´Aikido de l´any 2020, impartit pel Mestre Entrenador Nacional Antonio Martín (3er dan RFEJYDA i 6è Dan Aikikai) amb la participació de 52 aikidoques i l´assistència dels Mestres Nacionals Especialistes Salvador Chaves i Joan Rabell.

Vam poder comptar amb l´assistència del President de l´ACAC Pedro Cano i una nodrida representació de deixebles del Mestre Yasunari Kitaura, pertanyents a diferents dojos de Catalunya.

El curs es va desenvolupar en dues fases, les primeres dues hores d´aikido basat en el kata dori i punts de desequilibri acabats amb diverses tècniques, destinant la tercera hora a la pràctica d´armes, especialment del Boken i Jo, sota els mateixos conceptes de desequilibri.

Pròximament impartirà un curs per la Federació el Sensei Shu Kitaura (6è dan Aikikai) com a gest d´aproximació donades les excel.lents relacions entrar ambdues organitzacions. El curs serà amb el concepte de Criterium, és a dir, una master class de 5 hores en un mateix dia, inclosa una ponència. 

Galería de fotografies