XIVè Criterium Internacional d´Aikido Costa Brava


Els díes 1, 2 i 3 de juliol es va cel.lebrar a l´Estartit el XIVè Criterium Internacional d´Aikido Costa Brava organitzat pel Club Aikido Empordà on hi va assistir 77 aikidoques provinents de 18 clubs diferents de Barcelona, Tarragona, Girona, Madrid, Granada, Múrcia i Bilbao.

Aprofitant el Criterium es va cel.lebrar també un curs de convalidació de graus Aikikai, al qual s´hi van inscriure 21 participants.

Les classes es van iniciar divendres a la tarda i van finalitzar el diumenge al migdía amb un Hembu i els escenaris on s´ha realitzat la pràctica han estat a la Sala i pati del Dojo, a la platja de l´Estartit i als exteriors de les instal.lacions de terra del CNE Torre Gran. 

Dissabte a la tarda el Club Nàutic Estartit va oferir a tots els participants un aperitiu on es va projectar un reportatge de fotografies i vídeos realitzats fins el moment. 

El President de la Federació Catalana Fermín Parra va estar present així com un representant de l´Ajuntament i el President del Club nàutil, Jordi Ponjoan. 

Podeu veure la galería de fotografíes clicant aquí