Èxit català a l’europeu de Glasgow

Bons resultats per a la delegació catalana de veterans a Glasgow, on del 14 al 17 de juny es va celebrar el Campionat d’Europa de Veterans. 6 judokes catalans van desplaçar-se fins a la localitat britànica on es van reunir esportistes de 35 països.

Aplec entrenament veterans febrer


Circular

Aplec entrenament veterans (28.01.18)Circular


Aplec entrenament veterans Novembre


Circular 

Catalunya aconsegueix 3 medalles al mundial de veterans

Del 30 de setembre al 3 d´octubre d´enguany, es va celebrar a Olbia (Italia), el 9è Campionat del Món de Judo Veterans, on s hi va desplaçar un equip format per 11 judokes d´aquesta federació ( (Jordi Pastor, Julian Azañon, Ruben Mendoza, Toni Mendoza, Israel Fernandez, Jordi Maya, Luis Torres ,Francisco Castillejo, Jose Ignacio Hernandez, Pedro Carpintero, Rebeca Garcia i Marion Velten) Aplec entrenament veterans (08.10.17)


Circular  

Aplec entrenament veterans (setembre)


Circular 


CATALUNYA ACONSEGUEIX 3 MEDALLES A L'EUROPEU DE VETERANS

Una medalla d'or i dos de bronze és el balanç que ha deixat la representació catalana en el Campionat d'Europa de Veterans que ha tingut lloc del 14 al 18 de juny a la ciutat croata de Zagreb. Fins a 950 judokes, entre ells, 3 catalans, van prendre part en aquest esdeveniment que ha agrupat a judokes de més de 30 anys distribuïts per franges d'edat, categories de pes i sexe...

Aplec entrenament veterans Juny


Circular

ELS VETERANS ES LLUEIXEN AL CAMPIONAT D’ESPANYA DE SALAMANCA

17 medalles és el balanç de l’actuació catalana al Campionat d’Espanya de Veterans que va tenir lloc a Salamanca el 27 i 28 de maig. Un total de 22 esportistes de la Federació es van desplaçar fins a la localitat castellana encapçalats per Pedro Carpintero.

280 judokes d’arreu d’Espanya van prendre part en aquesta nova edició del Campionat d’Espanya de Veterans, que enguany ha servit també com a preparació per al Campionat d’Europa d’aquesta modalitat que es durà a terme a Croàcia del 14 al 18 de juny.


Aplec Entrenament veterans (21.05.17)

Circular  

Aplec entrenament veterans maig


Circular

Aplec entrenament veterans Abril


Circular 


Aplec entrenament veterans (març)


Circular 

Aplec entrenament veterans (12 febrer)

BLANES ACULL EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE VETERANS

Fins a 70 judokes, tots ells d’entre 30 i 70 anys, es van aplegar el passat diumenge a la Ciutat Esportiva de Blanes per disputar el Campionat de Catalunya de Veterans. La categoria de masters és una modalitat que cada cop compta amb més adeptes a casa nostra i en què Catalunya és una potència a nivell espanyol.Foto – Pablo Martínez


Copa d´Espanya Judo Veterans - I Torneig Ciutat de Girona (04.03.17)

Dossier
Campionat de Catalunya Judo Veterans (22.01.17)Circular La Selva TV - 19.10.16 - Entrenament veterans


Èxit del I Aplec de Veterans de la temporada

64 judokes es van aplegar diumenge per participar a la primera jornada d'entrenaments per a veterans de la nova temporada. L'entrenament, dirigit pel responsable Pedro Carpintero, va tenir lloc al GEiEG, a Girona. Es va aprofitar per explicar el funcionament de la temporada d'enguany per aquesta categoria. El responsable de l'àrea estava altament satisfet de la bona acollida d'aquesta activitat, de l'alta participació i del bon ambient que es va respirar a sobre el tatami.


Campionat del Món de Judo Veterans (18-21 de novembre)

Gran Master de Veterans "Ciudad de Salamanca" (10.09.16)


Informació