Història del Judo català

Enllaç web història del judo català (clicar aqui) 


LES ARRELS DEL JUDO CATALÀ

La realització d’aquest treball és fruit de l’esforç i perseverança d’un grup de persones que ens donen a conèixer la nostra historia, per això el President i la Junta Directiva de la Federació ha donat tot el seu suport a aquest projecte.

Unes arrels (MESTRES) que van forjar a grans persones, esportistes i competidors, és gràcies a ells que estem avui aquí.

Personalment he pogut aprendre, gaudir i compartir molts moments amb aquests Mestres, amb ells vaig conèixer els valors i essències del nostre esport.

No hi ha dubte que al llarg dels anys el nostre judo ha anat evolucionant passant per diferents etapes fins avui. Des de l’inici, les diferents generacions són el fruit de la nostra història, aquest és el reconeixement a les seves aportacions com a Mestres i Competidors.

Aquesta  és només una petita part de la nostra Història, que de ben segur té encara un llarg camí per recòrrer.

Amb aquest projecte volem donar a conèixer a tots els nostres joves els forjadors del nostre esport i el camí que fins avui han traçat amb treball i esforç.

El President , la Junta Directiva i tots nosaltres agraïm profundament als autors d’aquesta web la seva gran professionalitat i entusiasme en l’obra.

Jordi Yuste