Congrés Internacional de Judo Ciutat de Girona (17 a 19 setembre de 2021)

Informació  

Stage Judo Costa Brava (25 a 29 agost 2021) - Associació Girona Judo

Informació  


Tomodachi Judo Club - curs de preparació al cinturó negre 1er dan de judo

El Tomodachi Judo Club organitza un curs de preparació al cinturó negre 1er dan de judo, obert a tots els clubs federats.

Pensat per aquells judoques que volen començar desde zero la seva preparació i que mai troben temps per fer-ho.

Serà l’impúls inicial per poder-ho seguir treballant cadascú des de el seu club.

3 HORES DIARIES DE PREPARACIÓ DURANT 8 DIES, A ESCOLLIR ENTRE TORN DE MATÍ O DE TARDA.

Si no hi han restriccions d’aforament els professors dels alumnes inscrits podran ser presents en el curs.

Podeu trobar els setalls del curs al següent enllaç:

 

http://tomodachijudoclubbarcelona.blogspot.com/2021/04/curs-de-formacio-per-lobtencio-del.html


El Judo Santpedor, premiat en els Guardons de l'Esport

La Fundació Privada Catalana per l'Esport ha premiat el Judo Santpedor en la quarta edició dels Guardons de l'Esport, uns premis que són un reconeixement a aquelles persones, entitats i projectes que, tant a través de la seva acció directa com també gràcies a la seva influència o suport per mitjà de l'esport o l'activitat física, treballen per transformar positivament la realitat social. Ahir es va fer l'entrega online dels premis.


Aquests guardons consten de cinc categories diferents: educació i esport de lleure, foment i difusió dels hàbits i valors de l'esport, igualtat d'oportunitats, patrocini i mecenatge i esport català al món.El Club de Judo Santpedor, ha estat reconegut pel seu treball en els valors esportius i educatius. El projecte d'aquesta entitat bagenca ha estat valorada entre els que s'han presentat enguany. La tasca formativa del club bagenc queda contrastada en les més de tres dècades en la formació d'esportistes. L'equip directiu i el grup tècnic han mostrat la seva satisfacció per aquest reconeixement, el qual esperona a continuar en la mateixa línia de l'esport inclusiu i per a tothom. L'equip tècnic del Judo Santpedor està integrat per Roger Fontanet, Eloi Barrachina, Xevi Soler, Lluís Hernández, Oriac Rojo, Laia Fernández (coordinadora esportiva) i Joan Rojo.