Mor als 91 anys l'expresident de la FCJiDA, Emilio Serna


Mor als 91 anys l'expresident de la FCJiDA, Emilio Serna

Lamentem informar de la trista notícia que hem rebut aquest matí. Emilio Serna, qui va ser President de la Federació Catalana de Judo i D.A. durant 20 anys, ens ha deixat aquesta matinada als 91 anys.

Serna, que també havia estat Vicepresident de la UFEC i Director de Disciplines Associades i Vicepresident de la Real Federació Espanyola de Judo havia rebut de la mà del President de la FECAJiDA, Fermín Parra Berguices , el 9è DAN com a recompensa per la seva llarga trajectòria i el seu llegat en el món del judo. Va dedicar la seva vida a l'esport i les seves aportacions al món del judo i a la Federació en particular, han marcat la història recent de la institució.

Diumenge 10 d'abril, a partir de les 15:30 s'obrirà la vetlla al Tanatori de Les Corts i dilluns 11 d'abril, a les 15:15 es celebrarà la cerimònia de comiat al mateix tanatori de Les Corts.

Descansi en Pau, mestre Serna.


La Federació romandrà tancada per acomiadar a ex-president Emilio Serna

Avui dia 11 d’ abril  la Federació romandrà tancada en el horari de tarda amb motiu de l’acomiadament del Sr. Emilio Serna al Tanatori de les Corts. 

La Federació Catalana de Judo i D.A. juntament amb el seu President Fermín Parra vol acompanyar a la família en aquest difícils moments de pèrdua.

 

El President de la FCJiDA expressa el seu condol per la mort de David Moner

El President de la Federació Catalana de Judo i D.A., Fermín Parra, i tota la Junta Directiva de la nostra institució vol expressar el condol per la mort avui als 83 anys del Senyor David Moner, qui va ser President de la UFEC des del 1996 i fins al 2014.

La gran tasca de David Moner per aixecar l’esport a Catalunya el va portar a rebre la Creu de Sant Jordi i la Medalla d’Or de l’Ajuntament de Barcelona.

La mort de David Moner és una gran pèrdua per al món de l’esport, no obstant, el seu llegat i la seva gran i valuosa feina són i seran presents, és per això que la Federació no només vol fer arribar el condol sinó que volem expressar el nostre més sincer agraïment pel seu compromís amb les Federacions Catalanes. D.E.P