DEFENSA PERSONAL


Defensa i Protecció és una nova activitat física, creada a partir de la demanda formativa dels professionals de la seguretat pública de Catalunya, dins l´àmbit de la defensa personal.

El programa ha estat un projecte conjunt entre l´Institut de Seguretat Pública de Catalunya (antiga Escola de Policía de Catalunya), l´Escola Catalana de l´Esport i la Federació Catalana de Judo i D.A., entre d´altres.

L´obtectiu és crear un criteri únic entre diferents programes de defensa personal existent i adeqüar les tècniques de defensa als objectius professionals de la policía.

Aquesta activitat està destinada als cossos de Policía de Catalunya que vulguin practicar una modalitat o especialitat esportiva relacionada amb la seva tasca professional.

II entrenament de defensa personal (14.07.18)

El dissabte passat va celebrar-se al poliesportiu de Badía del Vallès el segon entrenament de Defensa Personal organitzat per la Federació Catalana de Judo i D.A.

L'assistència va superar la de la primera edició i la sessió va ser molt més participativa...


Curs defensa personal (26.05.18)

El passat dissabte día 26 de maig es va celebrar a Barcelona la segona edició del curs de defensa peronal, organitzat per la Comissió de Defensa Personal de la Federació Catalana de Judo i Disciplines Associades i dirigit pel mestre Juan José Robles, membre de la Comissió Nacional...

Entrenament federatiu defensa personal 14.04.18

El passat dissabte dia 14 d´abril, es va celebrar el primer entrenament federatiu organitzat per la Comissió de Defensa Personal de la Federació Catalana de Judo i D.A.

La sessió va iniciar-se amb unes explicacions per part de Juan Manuel Lorenzo, membre de la Comissió de Defensa Personal, dirigides...

I curs de defensa personal operativa celebrat a Badia del Vallès

El passat cap de setmana (10 i 11 de març) varen tenir lloc les dues primeres jornades de les sessións formatives de defensa personal de la Federació Catalana de Judo i DA, es van dividir en tres hores el matí de dissabte i tres hores el diumenge. 

Les classes van ser dirigides per Juan José Robles, membre de la Comissió Nacional de Defensa Personal...

I Curs defensa personal operativa (10-11 març 2018)


Informació   

2on Monogràfic en Defensa i Protecció (Bigues i Riells - 02.03.14)

1er Monogràfic en Defensa i Protecció (09.02.14)

Monogràfic 2

Monogràfic 1